Kamil512
Forumowicz

|
|
5 stycznia 2010 r., godz. 18:38 |
|
ma ktos moze II serie CH na DVD?? Ja mam I serie
|
|
|
|
|
|
Nightwish
|
|
5 stycznia 2010 r., godz. 18:39 |
|
Pierwszą mam, druga jeszcze nie wyszła
|
|
,,Istnieje wiara, silniejszy rodzaj wiary Która sprawia, że możesz próbować, tylko trochę trudniej Jest czas, samotny rodzaj czasu Kiedy wiesz, po prostu wiesz Że nie możesz tego fałszować..." Europe- A Mother's Son
|
|
|
|
ana3332
Gość
|
|
6 stycznia 2010 r., godz. 18:25 |
|
a na allegro.pl można chyba kupić II serie
|
|
|
|
|
|
Nightwish
|
|
7 stycznia 2010 r., godz. 14:21 |
|
Chyba nie. Ostatnio jak byłam na allegro, to z ciekawości wpisałam Czas honoru no i ukazała się I seria, tylko że w box'ie  Nawet ładnie to wygląda  Kupiłabym sobie, gdybym nie miała już Czasu honoru
|
|
,,Istnieje wiara, silniejszy rodzaj wiary Która sprawia, że możesz próbować, tylko trochę trudniej Jest czas, samotny rodzaj czasu Kiedy wiesz, po prostu wiesz Że nie możesz tego fałszować..." Europe- A Mother's Son
|
|
|
|
ana3332
Gość
|
|
7 stycznia 2010 r., godz. 18:12 |
|
właśnie nie wiem bo tam były 4 płyty DVD
|
|
|
|
|
|
Nightwish
|
|
8 stycznia 2010 r., godz. 12:49 |
|
Taak  Ja mam w osobnych dwóch opakowaniach i na jedno pudełko idą 2 płyty  W sumie cały I sezon jest na 4 płytach
|
|
|
|
|
|
ana3332
Gość
|
|
8 stycznia 2010 r., godz. 13:49 |
|
aha myślałam że jest I jest na 2 płytach
|
|
|
|
|
|
aga1o21
|
|
9 stycznia 2010 r., godz. 16:20 |
|
a tak wg to może wiecie kiedy bedzie CzH na TVP Polonia? Rok temu o tej porze już szedł, a teraz nie idzie.
|
|
|
|
|
|
mariolla
|
|
9 stycznia 2010 r., godz. 16:48 |
|
nie ma nie ma!do tego nie ma tez na tvp Historia...urwali na 11 odcinku chamstwo!
|
|
...bo bardzo lubie Czas Honoru...
|
|
|
|
Nightwish
|
|
9 stycznia 2010 r., godz. 16:50 |
|
W środy o 15:00 leci na TVP HD  Oglądałam pierwszy odcinek II serii  W następnym tygodniu będzie kolejny  Ale niestety nie obejrzę, albowiem mam jeszcze wtedy lekcje  Trzeba będzie nagrać na dekoderze
|
|
|
|
|
|
aga1o21
|
|
9 stycznia 2010 r., godz. 16:53 |
|
nie mam TVP HD!
|
|
|
|
|
|
Nightwish
|
|
9 stycznia 2010 r., godz. 16:55 |
|
A ja mam  Mam TVP HD, Historia, Polonia, Kultura  Ale nie mam TVP Sport  I jakoś niespecjalnie się tym martwię
|
|
|
|
|
|
aga1o21
|
|
9 stycznia 2010 r., godz. 16:58 |
|
z czego masz dekoder?
|
|
|
|
|
|
Nightwish
|
|
9 stycznia 2010 r., godz. 16:58 |
|
N
|
|
|
|
|
|
ana3332
Gość
|
|
11 stycznia 2010 r., godz. 18:09 |
|
no ja własnie nie mam Historii ale mam Polonie, Kulturę i Sport
|